INFORMACE

25.06.2011 08:18

Připomínám, že v pondělí jdeme do divadla:) Dvě děti ještě nezaplatily, prosím, přineste penízky s sebou. Děkuji.

Děti dostaly za "úkol" se rodičů optat a dohodout se s nimi, co by mohly ve středu přinést za dobrotky na odpolední akci:) Rádi bychom Vám připravili stůl s občerstvením. Ale aby to děti měly složitější a zajímavější, bylo by fajn, kdyby přinesli něco, co musí sami nachystat - př. veka, kousek šunky, paprika (na chlebíčky), nebo rohlíky a pomazánku na jednohubky:). My to v pondělí dáme společně dohromady, zjistíme, co by kdo mohl donést. Dětem pak dám domů lísteček, na kterém bude psáno, na čem jsme se společně dohodli, že by měly ve středu přinést do školy. Předem Vám všem děkuji za ochotu pomoci!

Děti, jejichž rodiče se účastní této akce, se mnou po vyučování zůstanou, budem se připravovat. Tzn., děti, které nemají ve škole oběd, si vezmou větší svačinu:)

Danek chtěl, ať mu připomenu, zda by měl doma nějaké vhodné oblečení na prince - stačí černé kalhoty.... Děkuji.

Písanku již dětem nechám na procvičování na prázdniny - kdo přinese na začátku druhé třídy celou písanku vyplněnou, dostane hned do startu 20 sluníček:) S matematikou to bude podobné:)

Dětem dám domů zbytek temperových barev, ale tuše a vodové barvy, podložku pod plastelínu i plastelínu (podle toho, v jakém je stavu), nechám ve škole do druhé třídy, abyste na začátku nemuseli kupovat.

 

—————

Zpět